Privatlivspolitik

Hvad er personoplysninger, og hvad er en behandling af personoplysninger?

Personoplysninger er alle former for oplysninger, som direkte eller indirekte kan henføres til en fysisk levende person. For eksempel kan billeder og lydoptagelser af og fra mennesker være personoplysninger, selvom der ikke er nævnt navne. Krypterede data og forskellige typer af elektroniske identiteter (f.eks. IP-adresse) er personoplysninger, hvis de kan kobles til fysiske personer.
 
Behandling af personoplysninger er alt det, der sker med personoplysningerne. Enhver handling, der udføres med personoplysninger, er en behandling, uanset om den udføres automatiseret eller ej. Eksempler på almindelige behandlinger er indsamling, registrering, organisering, strukturering, opbevaring, behandling, overførsel og sletning.

Hvilke personoplysninger indsamler vi om dig som forhandlerrepræsentant eller annoncør hos SailZoo og hvorfor?

Formål: For løbende at administrere kunde- eller leverandørforhold.
Behandlinger som udføres: Opbevaring af dine kontaktoplysninger.
Kategorier af personoplysninger: Navn. E-mail. Telefonnummer. Personnummer hvis du har en enkeltmandsvirksomhed.
Retsgrundlag: Interesseafvejning (artikel 6, stk. 1, litra f, GDPR). Vores legitime interesse er at kunne opretholde kontakten til kunden eller leverandøren og administrere kontraktforholdet.
Lagringsperiode: Så længe kunde- eller leverandørforholdet varer, eller indtil du meddeler os, at du ikke længere repræsenterer kunden eller leverandøren.

Ved henvendelse via email eller via vores kontaktformularer på dette website, skal du være opmærksom på, at du giver os personoplysninger. Når du har sendt personoplysninger til os som f.eks. dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, vil vi behandle disse oplysninger.
Deltager du og opretter dig ifm. vores quizzer og konkurrencer, hvoraf der er sponsoreret produkter fra vores annoncør, vil din mailadresse blive delt med den pågældende annoncør, bl.a. til lodtrækning af præmier og annoncørens nyhedsbrev.

Du kan som bruger benytte vores “indhent tilbud”-funktion på SailZoo.com. De indtastede oplysninger vil blive delt med den pågældende serviceudbyder, som skal give tilbud på din opgave.

Vi er dataansvarlig – hvordan kontakter du os?

SailZoo er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, du har sendt til os. Vi kan kontaktes på mail info@sailzoo.com

Hvorfor behandler vi dine personoplysninger?

Vi behandler dine personoplysninger for at kunne give dig svar på din henvendelse og holde styr på, hvilke henvendelser, vi har haft, samt administrere vores partnerplatform.

Hvor længe gemmer vi dine persondata?

Når vi ligger inde med personoplysninger om dig, vil de blive slettet og arkiveret i overensstemmelse med arkivlovens regler. Du kan få præcise oplysninger om, hvor længe vi gemmer dine personoplysninger ved at kontakte SailZoo på mail info@Sailzoo.com. Skriv venligst i emnefeltet ”Vedrørende spørgsmål om mine persondata”.

Dine rettigheder

Du har ret til at se og få udleveret de personoplysninger, som vi behandler om dig (indsigtsret).

Du kan klage

Hvis du har en klage over SailZoos behandling af dine personoplysninger, kan du indgive en klage til Datatilsynet på telefon 33 19 32 00, på mail dt@datatilsynet.dk eller hvis du ønsker at sende med sikker post via digital post på www.borger.dk.

Hvis du vil vide mere

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder hér

https://www.datatilsynet.dk/media/6893/registreredes-rettigheder.pdf.Find forhandler